0

Nu ai niciun produs în coș.

+40 758 67 67 67
+40 74 55 88 88 1

Test 2020 anvelope iarna 225/50 R17 (AMuS)

Test 2020 anvelope iarna 225/50/R17 (AMuS)

Test 2020 anvelope iarna 225/50/R17 (AMuS) – Modelele din gama medie cu tractiune spate precum BMW Seria 3 impun cerinte ridicate in ceea ce priveste siguranta anvelopelor si stabilitatea la volan datorita distributiei echilibrate a sarcinii pe osie, in special iarna. Acest test arata ce anvelopa de iarna se comporta cel mai bine pe drumurile de iarna.

Zece produse vor fi prezentate in testul Auto Motor und Sport din acest sezon. Din segmentul de pret superior, pe langa castigatorul de anul trecut Goodyear UltraGrip Performance+, sunt incluse si BF-Goodrich g-Force Winter 2, Bridgestone Blizzak LM005 introdus anul trecut si Michelin Alpin 6. Toyo Observe S944, Nokian WR si Vredesteins Wintrac Pro ocupa segmentul de pret mediu, in timp ce Falken Eurowinter HS01, GitiWinter W1 si Maxxis Premitra Snow WP6 se numara printre anvelopele de iarna mai accesibile.

Performanta sigura in conditii grele de iarna

Cu teste de franare, tractiune, virare si manipulare pe zapada, teste de confort, teste de franare si manipulare pe drumuri umede si uscate, precum si manevre spectaculoase de schimbare a benzii la viteza mare, precum si urmarirea timpului de uzura a anvelopelor pe pista de curse, au fost luate in considerare capacitatile fiecarui model individual de anvelope atat in ​​viata de zi cu zi, cat si in situatii extreme.

Totul tine de siguranta ta! Cu cat o anvelopa este mai usor de controlat in situatiile limita provocate in mod deliberat in acest test, cu atat ofera mai multa aderenta la franare. Fiecare rezerva de aderenta in viraje a fost reflectata in concluziile testului Auto Motor und Sport.

Rezultate test 2020 anvelope iarna 225/50 R17 (AMuS)

Cea mai mica distanta de franare pe umed si zapada a fost bifata de Blizzak LM005 de la Bridgestone care a obtinut punctele necesare pentru a castiga testul. Cel de-al treilea clasat Vredestein Wintrac Pro, s-a aratat rezistent la indoire pe drumurile umede, cu o putere de franare mare pe drumurile uscate. Castigatorul de anul trecut de la Goodyear se afla in mijlocul clasamentului rezultat in urma acestui test. Falken Eurowinter a prezentat deficite cu stabilitatea si eficienta la volan, dar a fost suficient pentru un rezultat satisfacator.

Bridgestone Blizzak LM005 (castigator test)

Foarte sigura in toate directiile, cu cele mai scurte distante de franare pe umed si zapada (9,1 puncte, foarte bine).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *